Novinky
31. 12. 2019

Čo hovorí náš CEO na rok 2019 a aký bude podľa neho rok 2020?

Na sklonku roka, je správny čas zamyslieť sa nad tým aký bol a aký očakávame rok 2020. V roku 2019 Aliter Technologies naplnila svoje plány, dosiahla viacero významných míľnikov, rozšírila svoje portfólio produktov, služieb, zákazníkov aj projektov. Presťahovali sme sa do nových priestorov a rozšírili náš tím. Okrem úspechov, ktorými sme sa už pochválili, máme pripravené prekvapenia, ktoré Vám prinesieme začiatkom roka.

A aký by mal byť rok 2020 pre Aliter Technologies? Asi nikoho neprekvapí, že napriek spomaľovaniu ekonomického rastu, máme nové ambiciózne plány. To, čo však prajem našej spoločnosti najviac, je zachovanie si zdravej dravosti a dynamiky, ktorá sa bude opierať o inovatívnosť a jedinečnosť. Prajem nám však aj, aby sme sa dokázali zastaviť, obzrieť sa, poučiť sa z chýb a tešiť sa z úspechov, na čo často pri dosahovaní cieľov zabúdame. Tí, ktorí sa s nami chcú stretnúť v roku 2020, nás môžu navštíviť počas výstav v Paríži, Ottawe, Prahe a Bratislave, máme pre Vás zopár prekvapení. O ďalších udalostiach Vás budeme informovať v priebehu roka.

Na záver by som sa chcel poďakovať našim zákazníkom, priateľom, priaznivcom a zamestnancom za Vašu podporu. Bez Vás by sme žiadne úspechy nedosiahli. Chcel by som Vám všetkým popriať veľa úspechov v novom roku 2020.

 

Peter Dostál, CEO Aliter Technologies, a.s.